Turkinhoitopalvelut

Trimmauksesta riippuen aikaa menee noin 1–3 tuntia. Maksutavat kortti tai käteinen. 

Rodunomainen trimmaus saksin ja koneella sisältää pesun laadukkaalla shampoolla, turkin kuivaamisen tehokuivaajalla. Kesto n. 2-3 tuntia.

Mini 130 € / Medium 150 € / Standard 170 €

Pennun tutustumiskäynnillä (1 tunti) voimme käydä lävitse joitakin seuraavia asioita:

– totuttelu pöydällä seisomiseen
– totuttelu turkin hoitoon (pehmeät harjat, karstat, kammat)
– tutustuminen trimmauskoneeseen
– turkin siistiminen (ei ehdi koko turkin lyhennystä, jos haluat, että turkkia lyhennetään kauttaaltaan varaathan ajan rodunomaiseen trimmaukseen).
– päänalueen siistiminen
– tassujen trimmaus 
– kynsien leikkaus
– korvakarjojen nypintä
– korvien ja silmien puhdistus

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro millaisen ensimmäisen tutustumiskäynnin toivot pennullesi.

Ensimmäinen tutustuminen trimmaajalle on hyvä tehdä mahdollisimman pian pennun kotiuduttua 2-3 kk ikäisenä. Turkinhoidon ja trimmauksen harjoittelu on yksi tärkeimmistä asiosta joka sisältyy pentuajan sosiaalistamiseen. Käytä pentua trimmaajalla vähintään 2 kk välein, tai harjoittelet säännöllisesti pennun kanssa kotona. Näin toimimalla pentu tottuu turkinhoitoon ja trimmaukseen, eikä turkinhoidosta synny turhaa pelkoa tai stressiä. Varhaisiästä lähtien trimmaukseen totutetut pennut ovat aikuisena rennompia trimmattavia ja säännölliset trimmaukset sujuvat aikuisena mukavasti. Meillä pentujen trimmauksessa pennut pitävät myös pienen leikkitauon, jotta käynnistä jää pennulle mukava muistikuva. Ota mukaan pennulle tuttuja herkkuja.

Käynnit toteutetaan 1-2 viikon välein, jotta trimmaajasta, trimmaamosta ja trimmaamisesta tulisi pennulle tuttu ja turvallinen asia. Ensimmäisellä käynnillä tutustutaan trimmaamoon ja käsittelyyn hoitopöydällä. Seuraavaksi aloitetaan kerralla toteutetaan hellä spa-päivä pesun ja föönausharjoittelun kanssa. Kolmannella hoitotoimenpiteiden harjoittelu, kuten pään- tassujen ja hygieniaalueiden trimmaus. Tutustumispaketti sisältää myös turkinhoitoon kotiharjoitteluohjeita. Tottumisen kannalta käsittelyharjoitukset ovat tärkeää aloittaa noin 10-12 viikon iässä. Ota mukaan pennulle tuttuja herkkuja.

Tämän pennun tutustumiskäynti -paketin ostaja saa myös ensimmäisestä rodunomaisesta trimmauksesta alennusta -20%. 

Takkujen selvittäminen alk. 15 € / 15 min. Selvitämme takkuja harjaten, leikkaamalla auki ja ajaen koneella. Jos tarvitset trimmauksen lisäksi takkujen avaamista, niin muistathan ilmoittaa siitä erikseen. Takkujen avaamiseen tarvitsee varata lisäaikaa.

Vaikeasti laajalti huopuneen turkin selvittämiseen voi mennä hyvin paljon aikaa ja koiralle parempi ratkaisu voi olla ajaa turkki aivan lyhyeksi.   

Pesu laadukkaalla shampoolla ja hoitoaineella. Turkki kuivataan tehokuivaimella, joka irrottaa myös irtokarvan. Turkki siistitään harjaamalla ja kynnet leikataan. 

Hinnat sisältävät Alv. 24 %. Klo 16 alkaen iltalisä 8 €/tunti. 

Hinnasto päivitetty 1.4.2022.

Trimmauksesta riippuen aikaa menee noin 1–3 tuntia riippuen koiran koosta ja myös siitä miten koira antaa itseään käsitellä. Ilmoitathan mahdollisista takuista erikseen, takkujen avaamiseen tarvitsee varata lisäaikaa, muutoin emme ehdi viimeistelemään trimmausta. Agressiivisia koiria emme valitettavasti trimmaa. Tervetuloa! 

Ohjeet trimmaukseen tulevalle

– Kampaa turkki täysin takuttomaksi, tai ilmoita mahdollisista takuista aina erikseen. Takkujen selvittämiseen tarvitsee varata lisäaikaa. Jos lisäaikaa ei ole varattu, turkki täytyy ajaa täysin alas. Takkujen selvittelystä otetaan erillinen korvaus joka hinnoitellaan selvittelyyn käytetyn ajan mukaan.
– Kaikki koirat pestään laadukkailla turkinhoitotuotteilla ja kuivataan paikan päällä ennen trimmausta (lukuunottamatta pentujen tutustumiskäyntiä). Emme trimmaa kotona pestyjä koiria.
– Tarkista ettei koiralla ole ulkoloisia.
– Sairasta koiraa ei saa tuoda trimmattavaksi.
– Agressiivista (näykkivää) koiraa emme valitettavasti trimmaa. Omistajalla on velvollisuus kertoa, jos koiralla on aiemmin ollut hoitotoimenpiteissä vaikeuksia.
– Pissata koira ennen sisälle tuloa (mielellään kotipihalla ennen lähtöä).
– Juoksuaika tulee mielellään olla ohi ennen trimmausta.
– Rokotukset tulee olla voimassa.
– Tulethan ajoissa. Aikaa varatessa arvioimme aina koirasi trimmaukseen kuluvan ajan. Jos myöhästyt, on mahdollista ettei varattu aika riitä.
– Nouda koiran sovittuna aikana. Kesken trimmauksen ei voi palata takaisin trimmaamoon. Usein omistajan palatessa koira innostuu niin paljon, että trimmausta on mahdotonta suorittaa loppuun.
Peruuttamattomasta ja liian myöhään perutusta trimmausajasta perimme puolet ajanvarauksen maksusta. Aika tulee perua viimeistään 24 h ennen varattua aikaa. Näin voimme tarjota aikaa toiselle sitä tarvitsevalle. Peruutuksen voit tehdä sähköpostitse tai viestitse. Peruutus on voimassa, kun vahvistamme peruutuksen.
Lue trimmauspalveluiden käyttöehdot täältä.

 
 

Turvallisuussyistä pyydämme, ettet tule paikalle liian aikaisin. Liian monen koiran pitäminen on riskialtista ja saatamme kieltäytyä ottamasta koiraasi vastaan liian aikaisin ennen sovittua aikaa. Älä epäröi soittaa meille varoittaaksesi meitä!

Odotustilat

Voit halutessasi jäädä odotustiloihimme yläkertaan, jossa meillä on aina tarjolla kahvia ja teetä. Voit jäädä myös katsomaan trimmausta, mutta suosittelemme, että koira jätetään yksin trimmaustilaan. Koirat ovat usein vieraskoreita ja rauhallisempia omistajan poissaollessa ja näin trimmaus on helpompaa.

Lempeyttä ja aikaa

Tarjoamme turkinhoitoon aikaa, lempeytta ja kärsivällisyyttä. Kiirettömästi tehty hoito takaa lemmikkillesi hyvä

Maukkaat tarjoilut

Tarjoilemme turkinhoidon aikana herkkuja, jotta paras ystäväsi voit nauttia täysin hoidoista ja saa parhaimman kokemuksen turkinhoidosta.

Haluatko kysyä meiltä jotakin ennen ajanvarausta? Soita tai lähetä sähköpostia, vastaamme sinulle nopeasti!

Tee ostoksia Salongissa tai verkossa

Meillä on turkinhoitoon käytännössä parhaaksi todettuja trimmaustarvikkeita myytävänä. Valikoimissamme on Saksalaiset Activet®-karstat, Heininger trimmauskoneet, Kenchiin ja Roselinen trimmaussaksia, ja laadukkaat SOPOSHin turkinhoitotuotteet pennuille, trimmaukseen ja välipesuihin.

ActiVet®-karstoja, SO POSH turkinhoitotuotteita ja muita trimmaustarvikkeita voit tilata myös Tove’sin verkkokaupasta.

Tove'sin tiimi

Logistiikkapäälikkö Pekko tarkistaa ja testaa säännöllisesti varaston kiinnostavuuden. Pekko suosittelee kaikille nelijalkaisille ystävilleen erityisesti rakastamiaan pieniä vinkuleluja sekä aktivointimattoja, joihin voi levittää esimerkiksi suolatonta pähkinälevitettä, pakastaa ja sitten vain herkuttelemaan! 

Löysimme nämä ihastuttavat Australianlabradoodlet 2014. Alusta alkaen olen ollut kiinnostunut trimmaamaan omat koiramme, koska käsillä tekeminen yksi suurimmista iloistani. Näin mieluisasta harrastuksesta on kasvanut pieni sivutoiminen yritys. Järjestämme ajoittain myös kaikille kiinnostuneille Australian labradoodlen turkinhoito-ja  trimmauskursseja.

Salla loihtii turkit kevyemmäksi. Trimmauspalveluiden lisäksi Salla järjestää pikkupentujen trimmauskursseja. Kurssilla tutustutaan trimmaukseen positiivisen- ja omaehtoiseen koulutukseen perustuen, jotta trimmaus ei ole stressaavaa koiralle eikä omistajalle. Koiran kanssa yhteistyössä tehdyt turkinhoidon toimenpiteet ovat nykypäivää ja näin hoitotoimenpiteistä tulee yhteinen ja mukava hetki. 

Toimitusjohtaja tekee tärkeää työtä etätoimistoltaan loikoillen selällään sohvalla tai lämmitellen tassujaan takkatulen ääressä. Hyvä esimies johtaa alaisiaan aina positiivisella Iloisella mielellä ja alati heiluvalla hännällä ja tartuttaa hymyn kaikkien huulille!

Tove's Salon

Tove’s Salon tarjoaa Raisiossa lemmikillesi ainutlaatuisen turkihoito- ja trimmauskokemuksen. Turkkirotuja joita trimmataan säännöllisesti on ensisijaisen tärkeää, että kokemus on miellyttävä ja lemmikkisi palaa mielellään uudestaan. Huomioimme hoidon aikana rodun, karvatyypin, iän ja valitsemme lemmikillesi parhaiten soveltuvat turkinhoitotuotteet. Käytämme laadukkaita turkinhoitotuotteita, voiteita ja valitsemme parhaat ainesosat parantamaan turkkia. Näiden korkealaatuisten kosmeettisten tuotteiden ansiosta asiantuntevat trimmaajamme tarjoavat hoidon, joka on täysin suunniteltu sinun lemmikillesi.

Turkihoito- ja trimmauskurssit

Järjestämme ajoittain trimmauskursseja. Trimmauskurssi sisältää teoria- ja käytännön osuudet. Kurssin aikana trimmataan oma koira kouluttajan ohjeiden mukaan. Trimmauskursseille voi osallistua rajattu määrä osallistuja. Tervetuloa mukaan! Katso avoimet kurssit täältä -> https://toves.fi/turkinhoito-ja_trimmauskurssit/

Terveys
Nykyiset rokotteet/eläinlääkäritiedot: Palveluitamme käyttämällä omistajat varmistavat, että heidän koiransa ovat ajan tasalla rokotuksista koirien parvovirusta, penikkavirusta, leptospiroosia ja tarttuvaa koiran hepatiittia vastaan. Todiste rokotuksesta on toimitettava Tove’s Salonille pyynnöstä sekä ajantasaiset eläinlääkäritiedot.

Terveys- tai lääketieteelliset ongelmat ja iäkkäät koirat: Trimmaustoimenpiteet voivat joskus olla stressaavia, etenkin vanhemmalle koiralle tai koiralle, jolla on terveysongelmia, ja ne voivat paljastaa piilossa olevia lääketieteellisiä ongelmia tai pahentaa olemassa olevia ongelmia trimmauksen aikana tai sen jälkeen. Lemmikkisi edun vuoksi tämä sopimus antaa Tove’sille luvan saada lemmikkillesi välitöntä eläinlääkärinhoitoa, jos katsomme sen tarpeelliseksi. Teemme parhaamme ottaaksemme sinuun yhteyttä ensin ja viemme sitten lemmikkisi valtuutetulle eläinlääkärillemme tai lähimmälle saatavilla olevalle eläinlääkärille. Sovitaan, että lemmikin omistaja maksaa kaikki eläinlääkärinhoitokulut.

Onnettomuudet: On aina olemassa onnettomuuden mahdollisuus. Trimmausvälineet ovat teräviä, vaikka noudatammekin äärimmäistä varovaisuutta ja huolellisuutta kaikissa tilanteissa. Mahdollisia ongelmia, joita voi esiintyä, ovat haavat, naarmut ja kynnen vuoto, jos kynttä on vahingossa leikattu liikaa. Useimmissa tapauksissa tämä voi tapahtua koiran heiluessa tai liikkuessa. Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että koirasi on hoidettu mahdollisimman turvallisesti, mutta jos koirasi ei hyväksy prosessia, voi olla vaarallista jatkaa hoitoa.

Peruuttamattomasta ja liian myöhään perutusta trimmausajasta perimme puolet ajanvarauksen maksusta. Aika tulee perua viimeistään 24 h ennen varattua aikaa. Näin voimme tarjota aikaa toiselle sitä tarvitsevalle. Peruutuksen voit tehdä sähköpostitse tai viestitse. Peruutus on voimassa, kun vahvistamme peruutuksen.
Lue trimmauspalveluiden käyttöehdot täältä.

 
 

Kokemuksia

Kiitos! Upea lopputulos ja iloinen komea poika 💖🧸🌟🙏
Mirjam
Kiitos jälleen ihanasta spahetkestä, kotiväki kiittää ja Sallista kuoriutui hieno 1-vuotias hurmuri❣️
Anneli
´
Kanta-asiakas Lilo kiittää Saria. Olo on upea☀️
Anne L
Ihana puhdas, siisti ja komea poika tuli jälleen❤️ Kiitos Sari taidokkaasta työstä!😊
Sanna & Capo
Olipa ihana käynti ja uusi hauveli kuoriutui karvojen alta❤️🐶Cere,Heidi ja Reijo kiittää loistavasta palvelusta🤗
Heidi J
´
Nuoriherra oli ihan täpinöissään kun huomasi mihin taas oltiin saavuttu. Trimmauksen jälki oli tutun laadukasta ja kaikki hyvällä tuulella jälkeenpäin.
Jonas ja Hampus

Ota yhteyttä

Aukioloajat: Trimmaamo on avoinna sovitusti. Maanantai-perjantai: klo 11-17
Lehtolankuja 3, 21280 Raisio, Turku 

Sähköposti: info@toves.fi

Haluatko kysyä meiltä jotakin ennen ajanvarausta? Soita tai lähetä sähköpostia, vastaamme sinulle nopeasti! Trimmausten aikana emme vastaa puhelimeen, joten laitathan viestiä, niin palaamme asiaasi mahdollisimman pian.

Laadukkaat turkinhoito- ja trimmaustarvikkeet

Jos tulee mieleen jotain kysyttävää, ota yhteyttä info@toves.fi

Raisio, Finland

Tove’s Salon Oy

Palvelut

© All Rights Reserved. Content, including images, displayed on this website is protected by copyright laws. Downloading, republication, retransmission or reproduction of content on this website is strictly prohibited. Terms of Use | Privacy Policy © Tove’s Salon Oy 2023